Pa gdje ovo ima? Pogledajte šta je Ronaldo uradio u svlačionici nakon osvajanja Kupa Italije

Juventus je pobjedom 2:1 nad Atalantom osvojio kup i tako se utješio zbog ranog ispadanja iz Lige prvaka te predaje Scudetta nakon devet uzastopnih naslova.

Igrači i treneri Juvea burno su proslavili pobjedu za spas sezone koja je slutila na debakl. U fešti je prednjačio Cristiano Ronaldo.

Nakon što je u prve dvije sezone s Juventusom podizao pehare prvaka, sada je, u trećoj, to prvi put napravio s trofejem pobjednika kupa, s kojim je na terenu došao pred navijače.

Zatim je kapetan Leonardo Bonucci donio pehar u svlačionicu. Igrači su se skupili oko trofeja i pjevali. Većina ih je bila u dresovima, a samo dvojica su bila gola do pasa. Međutim, Ronaldo je bio jedini koji je oko pehara skakao i skandirao tek u gaćicama.

Na kraju je Ronaldo na svom Instagramu objavio fotografiju kako spava grleći pehar. Slika je dobila preko sedam milijuna lajkova.

Ronaldo je u prethodnoj objavi na toj društvenoj mreži napisao: “Ne mogu biti sretniji nego što jesam zbog osvajanja još jednog trofeja u službi ovog velikog kluba.”

Ta objava, kao i njegovo burno slavlje nakon trijumfa, zanimljivi su jer se sve više piše i govori da nakon tri godine odlazi iz Juventusa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *